זירוז לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/06/2009 | 13:25 | מאת: ש.א.

שלום לכן. אני בשבוע 40+5 ימים, בהריון הקודם עשו לי 3 זירוזים!! עד כה אין לי צירים, שמעתי שקיום יחסי מין עוזר, רק שהבעיה היא שאני בזמן האחרון כל כך לא משלימה עם הגוף שלי, ומרגישה שאני גם קצת דוחה את בעלי בעקבות כך, אין לי חשק בכלל לקיים יחסי מין, אני יודעת שזה רק זמני וההורמונים משפיעים..כי לפני כן היינו ממש משקיעים בכך ונהנים

01/06/2009 | 14:11 | מאת: צביה רן

יחסי מין עשויים לעזור. אני ממליצה להתחבר את החלק היפה שלך שבהריון, על מודל פריון ואולי מתוך המקום הזה להתחבר לגופך. את מניחה שאת דוחה את בעלך. האם שאלת אותו איך הוא מרגיש כלפיך? זו עשויה להיות הפתעה בשבילך. אפשר לזרז עם דיקור סיני וגם עם רפלקסלוגיה. כמו כן דמיון מודרך יכול לעזור, כשאת רואה את התינוק מגיח ממך, את יכולה להזמין אותו להכיר אותך מבחוץ. הכל בהמון רוגע ואהבה. בהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9265129

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה