מחכה לצירים..שיבואו כבר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/05/2009 | 10:55 | מאת: שחר

שלום , אני בהריון שני, שוב משקל עובר גדול - 4 ק"ג שבוע 40 ויומיים ומחכה בקוצר רוח לצירים לא בא לי שישו לי כמו בלידה הקודמת 3 זירוזים הם ייאשו אותי נפשית. אני פשוט מקנאה במי שבאה עם צירים מוכנה מהבית.. יש משהוא שאפשר לגרום לצירים להתפתח קצת? אני לא מרגישה כלום, אפילו לא עקצוץ של ציר אחד. שאלה נוספת, האם כשישנים מותר לישון גם על צד ימין? תודה...

20/05/2009 | 23:34 | מאת: צביה רן

שחר, כדי לא לחזור על הזרוזים, עם כל הקושי, כדאי לחכות לצירים. מה שחשוב זה לעקוב ולראות שהכל בסדר. דברי עם מטפל ברפואה סינית או רפלקסולוגיה בנושא זרוז, לא כולם ששים לזרז לפני שהגוף והתינוק מוכנים. יחד עם זאת, את יכולה להתחיל להזמין את התינוק שלך לצאת החוצה. ספרי לו כמה את מחכה לו, כמה את רוצה להחזיק בו מחוץ לרחם, ספרי לו שהבשיל מספיק והוא גדול ומוכן. יתכן שיתרצה לך. בהצלחה, צביה רן היא-לה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה