חרדות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/12/2006 | 13:07 | מאת: ג.

אני בת 27 אם לילד בן שנתיים וחצי ולתינוקת בת 3 חודשים. במהלך ההריון האחרון החל מחודש שישי נתקפתי במעין התקפי חרדה לא ברורים שהתבטאו בחוסר שליטה עצמית בכי , אי שקט נפשי והרגשה של ריפיון גופני . לאחר הלידה ההרגשות הללו המשיכו בערך לתקופה של חודש. לאחרונה אני כל הזמן חרדה ובראשי ללא הפסקה מחשבות נוראיות של פחד ממוות ודאגה גדולה למשפחתי. אני מנסה להתגבר על המחשבות הללו בעזרת בן זוגי ולבד ולפעמים אני מרגישה שזה משתלט עליי יתר על המידה. חשוב לציין שתמיד ההיתי טיפוס דאגן ופסימי מה ניתן לעשות ? האם לפנות לטיפול ואם כן איזה ?

31/12/2006 | 18:29 | מאת: צביה רן

את יכולה לקבל עזרת פסיכולוג דרך קופת החולים שלך, ורצוי שתקבלי טיפול כמה שיותר מהר. את גם יכולה לבחור בפסיכולוג פרטי או מטפל אחר העוסקת בתחום הרגשי, ובחרדות בפרט. כל טוב והרבה בריאות צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

03/01/2007 | 21:22 | מאת: איה

עצם המודעות שלך תעזור לך להתגבר מכירה את התחושה. הפחד מהמוות רודף אותי כל חיי ומאז שבני נולד הפחד עבר אליו אישית עברתי טיפול ביופידבק אבל כמו שצביה אמרה כל טיפול אחר פסיכולוגי יכול לתרום כל טוב איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה