הידבקויות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/11/2006 | 08:48 | מאת: טלי

שלום רב, אני אם ל-2 ילדים,שאת שניהם עברתי בניתוחים קיסריים. הראשון עקב מצוקת עובר והשני בחירה שלי. בניתוח השני אמרו לי בביה"ח שהיו לי הידבקויות במהלך הניתוח. לאחר הניתוח עשו לי צילום בטן לראות שהכל בסדר. הכל היה תקין. ככשאלתי את אחת הרופאות בביה"ח מה זה אומר לגבי הלידה הבאה היא ענתה לי שסה"כ זה יהיה יותר קשה לרופאים לנתח אותי בלידה הבאה. כשהגעתי הביתה וסיפרתי לרופא נשים שלי על ההידבקויות שהיו בזמן הניתוח הוא אמר שלא כדאי לחשוב על לידה נוספת כי זה מאוד מסוכן. רציתי לשאול מה זה בדיוק הידבקויות,האם לא אוכל להיכנס להריון שוב? האם זו עלולה להיות סכנת מוות או איבוד של איברים?

19/11/2006 | 09:40 | מאת: ל

אני מציעה לך להפנות את השאלה לפרופ' זיידמן בפורום פריון האשה, ולד"ר סוריאנו בפורום כירורגיה גינקולוגית -אנדוסקופיה ולפרוסקופיה.

20/11/2006 | 21:39 | מאת: איה

אינני רופאה ולא מבינה בהדבקויות אנא שאלי בפורום המתאים http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-966,m-Doctors,a-Forums.html

21/11/2006 | 00:31 | מאת: ל

איה, הפנית את טלי לפורום שנסגר כבר לפני יותר משנה.... אולי לא שמת לב, אבל הפניתי כבר את טלי לפורומים המתאימים ?! ל

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה