תשובה לצביה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/10/2006 | 18:49 | מאת: א

תודה שחזרת אליי רציתי לספר לך שלקח לי הרבה זמן להבין שאני במצב שאני צריכה עזרה רק כאשר התחילו לי התקפי חרדה חזקים פניתי לטיול בכדורים טבעיים ששמם סטביליום של חברת טיבעוני וליתום של חברת טיבעון נכון לעכשיו כעבור שלושה חודשים של טיול בתרופות אלו אני מרגישב קצת יותר טוב אך מכוון שהעלות של סטביליום מאוד יקר החלטתי לקחת משהו אחר ואני לוקחת תוספים קומפלקס B ורדיולהשניהם מחברת סולגר המליצו לי בעבר לקחת טיפול תרופתי פסיכאטרי אך אני מאוד חוששת מתרופות אלו אני עדיין בטיפול פסיכולוגי אך שאני לא מצליחה להגיעה מהטיפול הזה לשום הבנה

18/10/2006 | 20:10 | מאת: איה

אני חייבת לומר שאני מכירה לא מעט נשים שחוו דכאון אחרי לידה ומטופלות בכדורים. הם מתפקדות כיום נהדר ללא תלות בכדור (אשמח לקשר אותך לאחת מהן אפילו, ידידה טובה) טיפול פסיכולוגי לא נותן תובנות מהירות, זהו תהליך הלוקח זמן יחד עם זה יתכן (סתם תהיה שלי) שהמטפלת/מטפל שלך לא מצליחים "להגיע אליך" שקלת להחליף מטפל< אולי את לא ממש מתחברת ולכן סגורה ולא נפתחת? או לא מצליחה להגיע למקסימום בפגישות? את יכולה לתאר את התחושות שלך שבגללן את יודעת שאת בדכאון? (כמי שהיתה די קרובה אני יכולה להבין) איה

18/10/2006 | 21:34 | מאת: צביה רן

נראה לי שקומפלקס של ויטמין B יכול להיות טוב, כי הוכח מדעית שלחלק מהלוקים בדיכאון יש מחסור בויטמינים מקבוצה זו. אני ממליצה לך גם להוסיף לתזונה שלך מאכלים שמוצאים בדגניים כמו: פסטה, חיטה, בורגול, שיבולת שועל (קוואקר) גריסים ועוד. רודיולה רוזאה גם הוא תוסף טוב, אך חשוב מאד המינון. אברר אם ידיד שלי ואנסה לחזור אליך בנושא. והעיקר, תדעי שיש פתרונות, רק צריך לחפש אותם. תמשיכי עם הטיפול הפסיכולוגי, הוא מאד חשוב. בהצלחה, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה