דיכאון אחרי לידה שנייה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/07/2017 | 14:27 | מאת: עדי

שלום חוויתי דכאון בלידה ראשונה. די חמור שהתחיל להשתפר רק אחרי שנה וחצי. רוצה ללדתשוב ומפחדת מהדיכאון שיחזור. אין לי עזרה או כסף למימון מישהי שתעזור לי. מה עוד ניתן לעשות כדי למנוע? תודה

25/07/2017 | 09:03 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום עדי מציעה לגשת ליעוץ במרפאה ציבורית המתמחה בבריאות הנפש של האישה (קיימת מרפאה כזו באיכילוב, בתל השומר ועוד). במרפאה יוכלו לקבל תמונה מלאה על האירוע הקודם ולהרכיב יחד איתך תוכנית טיפול למניעת השנות דכאון. יש אפשרויות רבות ומגוונות לטיפול- הן שיחתי והן תרופתי. בברכה דר' גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה