בן שנתיים ושבע נושך וזורק

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/11/2014 | 16:25 | מאת: אובדת עצות

שלום, אשמח לייעוץ ודרכי פתרון. בני בן שנתיים ושבעה חודשים ילד מאוד נבון ועצמאי , חייכן וחברותי. מדבר אך עדיין לא באופן ברור( יותר מילים), הגננת מספרת כי הוא נושך ילדים ולא תמיד כשיש סיבה. (כשלקחו לו משחק, או ...) ולאחרונה החל גם להכות את אנשי הצוות כאשר לוקחים לו משהו , או כאשר מתעקשים עימו על דבר מסויים . אי לכך היא הציעה כי הילד יפגש ים קלניאית תקשורת ומרפאה העיסוק. כמוכן הילד החל לזרוק חפצים באויר, לא בשעת כעס. הסברתי לו דיברתי עימו הצעתי אלטרנטיבות מה ואיך להתנהג כשהוא כועס ולא עוזר. אשמח לשמוע מה לעשות. אציין כי הוא הבכור ונולדה לו אחות רטנה לפני כחודש .

שלום לך, אני מציע לך ללכת לפסיכולוג קליני או חינוכי או התפתחותי כדי לקבל הדרכת הורים , איך לשנות את ההנהגות של הילד שלך. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות