כרסום ציפורניים ונזלת....

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/12/2013 | 18:31 | מאת: אמא

שלום רב, בני הבכור בן 7 וחצי מכרסם ציפורניים כבר יותר משנה ולצערי גם מכניס נזלת לפה... אני רואה את זה וממש ממש נגעלת.... לא משנה כמה שיחות והסברים, מריחת מרה על הציפורניים וכו' ושום דבר לא עוזר. יש רעיונות? חשוב לציין שבעלי אכל ציפורניים שנים רבות והצליח להפסיק כשהילד התחיל על מנת להוות דוגמא חיובית. הילד ניסה להפסיק וחזקנו אותו אבל בסופו של דבר המשיך וכך עד היום. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. תודה רבה!

שלום לך, אני הייתי ממליץ לך ללכת לטיפול פסיכולוגי עם הילד ואולי גם עם האבא לפסיכולוג שעובד בשיטה של CBT. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות