הורים מיואשים...

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/11/2013 | 13:37 | מאת: שרון

בעלי ואני ממש מיואשים כבר מהתנהגותם של ילדינו זה כלפי זה בעיקר, ולעיתים גם כלפינו. הם לא מפסיקים לריב, לצעוד ולקלל זה את זה, להרביץ ולזלזל זה בזה. צורת הדיבור וההתבטאות שלהם בינהם הן מתחת לכל ביקורת, דבר שמאד מפריע לנו לשמוע, והמריבות הן בלתי פוסקות. גם כלפינו הם מדברים הרבה בצעקות ובחוסר כבוד. הם לא מוכנים לשמוע את המילה "לא", מגיבים בצורה קשה של אלימות, צרחות וקללות אם הם שומעים "לא", וגורמים לנו להתבייש במקומות ציבוריים (במיוחד הצעיר מבינהם, אבל גם לאמצעית לא חסר). יש לנו ימים מקסימים ונעימים של טיולים או בילויים, אך בסופו של כל יום כזה מתחילות מריבות וצעקות שמשכיחות את כל הכייף שהיה. רק אתמול בערב התארחנו אצל חברים ולכולנו היה ערב מקסים, אבל איך שנכנסנו לאוטו התחילה מריבה וישר מכות. נאלצנו לעצור את האוטו עד שירגעו, אך המריבה רק גברה והתחילה "מלחמת עולם" קטנה בין כולנו. קשה לנו מאד לנהל חיי משפחה תקינים במצב כזה ! אנחנו מרגישים שהמשפחה מתפרקת !!!

שלום שרון, בני כמה הילדים שלך ? אני מבין שיש גם בנים וגם בנות ? אהוד גלבוע

02/12/2013 | 20:43 | מאת: שרון

שתי בנות - 9, 7.5 ובן - 4.5

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות