יחסים מורכבים לאורך שנים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/11/2013 | 08:43 | מאת: אני

נתחיל מהסוף- היום אני בת 30 נשואה באושר, אני עצמאית מגיל 17.5. יש לי עוד 3 אחים, אך מגיל קטן הייתה אלימות קשה בעיקר כלפיי , פיזית ומילולית. מעט מצד אבי, אך בעיקר מצד אימי, שקינאה מאוד ביחסים הקרובים שהיו לי עם אבי ולכן התנכלה לי. אמי מעולם לא הביעה כלפיי חום ואהבה, אלא רק הקטינה , השפילה, ולאורך השנים דאגה להפריד ביני לבין אבי., וביני לבין האחים שלי. אין לי כמעט קשר עם המשפחה שלי בגללה. כשילדתי לפני חודשיים, היא הגיעה לבית החולים וראיתי אותה לאחר שנה וחצי שלא ראיתי אותה. אך הדבר היחידי שהיה לה לומר לבעלי זה -  מה היא רוצה, לקחת לי את בעלי??, בעלי היה בהלם מהמשפט ההזוי הזה. בקיצור , מצד אחד אני חולמת על משפחה נורמלית וקשה לי להגיד בצורה ברורה שאני לא רוצה קשר איתה, אך מצד שני אני מבינה שמשהו לא בסדר איתה ושהיא לא תעשה לי ולמשפחה שלי טוב. מה עושים ? קשה לי לשמוע ממנה פתאום פעם בשנה, היא מערערת את עולמי... תודה.

שלום אני, אכן מצער שאימך נוהגת ומדברת בצורה כל כך לא מתאימה,פוגעת ומעליבה. אני מציע לך להתמקד במשפחה החדשה שלך. חשוב שתתיעצי עם חברות ועם נשים בוגרות על חיי המשפחה והזוגיות וההורות , כי נראה לי שמאמך לא תוכלי ללמוד הרבה על החלקים הללו של החיים. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות