אמא בדכאון

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/11/2013 | 15:55 | מאת: טלי

היי. אני מאובחנת כדיסתימית כבר שנים רבות. לפני כ9 חודשים נולדה לי תינוקת ומאז אני תוהה- מה עליי לעשות כדי שההפרעה שלי לא תשפיע על התפתחות הילדה? מה הם הדגשים להתנהגות שלי מולה/כלפיה? אשמח ליעוץ/הכוונה כלליים. תודה רבה.

שלום טלי, נראה לי שהדרך החשובה זה להיות בטיפול פסיכולוגי שיעזור לך להבין את הקשיים שלך ולראות איך להפחית את ההשפעה שלהם על בתך. השאלה האם זה משהו שמעניין אותך להיות בו - בטיפול פסיכולוגי ? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות