חרדת נטישה אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/11/2013 | 13:41 | מאת: מעיין

שלום , שמי מעיין ואני אמא לאדל נעמי בת שנה וחמישה חדשים . אני נמצאת בתהליך גירושין כאשר מה1.4.2013 עזבתי את הבית עם בתי ושכרתי דירה. ני רואה שמאוד קשה לילדה , היו לה קשיים בהסתגלות למעון שעברנו אותם , אביה מגיע בין פעם לפעמיים בשבוע לראות אותה ומכיוון שהוא לא נייד המפגשים נעשים אצלי בבית , לוקח לה איזה חצי שעה להפסיק לחפש אותו ולחזור לעצמה. בחודש האחרון ההורים שלי גרים אצלי מכיוון שהם משפצים את הבית ואדל נקשרה מאוד לאמא שלי זה מתבטא בכך שהיא רוצה שרק היא תאכיל , תקלח ותרדים אותה .בכל פעם שאמא שלי צריכה לצאת אדל בוכה ללא הפסקה ושום דבר לא מצליח להרגיע אותה עד שאמא שלי חוזרת. בעוד שבוע ההורים שלי חוזרים לבית שלהם (במרחק של דקה ממני)ואני רוצה לדעת איך להתנהג ולהקל עליה את התהליך שלא תחוש ננטשת שוב .....בבקשה תשובה דחוף!!!!!!!!!!!

שלום מעיין, אני ממליץ לך שהאבא לא יפגוש את הבת שלכם, נעמי, בביתך. אלא שהוא יקח אותה לביתו או שיבלה או יטייל איתה מחוץ לבית. נראה לי שנוצר אצל הבת שלך בילבול מי הוא ההורה המרכזי שלה. לפי דעתי את ההורה המרכזי שלה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות