לא חבר של אבא..

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/07/2013 | 21:05 | מאת: לאה

בני, בן 2 ו-4 חודשים, החל להתייחס לאביו בצורה מאוד עוינת. הוא מרבה לומר לו שאינו אוהב אותו, שהוא לא חבר שלו, לא רוצה לשחק איתו ועוד. זה התחיל לפני כחודש ונוכח בכל יום במידות כאלה ואחרות. לילה אחד יצא ממיטתו וכשבעלי החזיר אותו למיטה החל לבכות (טבעי), אך לאחר מספר דקות כשניגשתי אליו טען שבעלי הרביץ לו- מה שלא קרה. אנחנו מאוד מקפידים לא להרים את קולנו. אין בבית אלימות פיזית או מילולית. אני לא חושבת שיש משהו שמישהו מאיתנו עושה שמעודד את ההתנהגות הזו. אנו לא יודעים מאיפה זה נובע ובעלי נפגע מזה מאוד. אנחנו לא יודעים האם להתעלם- אולי זה נובע ממקום של תשומת לב? האם לומר לו שזה לא נעים? אליי הוא מתנהג אחרת לגמרי. הוא מקפיד להדגיש למשל, שאותי הוא אוהב ואותו לא וכד'.. מה עושים?

שלום לך לאה, כמה שעות את נמצאת עם הילד וכמה שעות האבא נמצא עם הילד ביום? באיזה שעה הוא חוזר מהעבודה ומתי את?ובאיזו שעה הוא יוצא לעבודה ומתי את ? אהוד גלבוע

23/07/2013 | 09:18 | מאת: לאה

אין ספק שאני נמצאת איתו רוב הזמן. אני לוקחת אותו מהגן ומחזירה אותו. האבא הוא סטודנט, לכן ישנם ימים שהם אינם מתראים כלל (בוקר וערב)וישנם ימים ששלושתנו מבלים את כל אחה"צ יחדיו. מכיוון שעכשיו יש חופשת סמסטר האבא נמצא יותר בבית, ומשום מה דווקא עכשיו ההתנהגות הזו חלה. תודה, לאה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות