ילד בן 6

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/05/2013 | 21:47 | מאת: אמא

בני בן 6 בכיתה א הוא ידוע במשפחה ילד שובב הבעיה שהוא איטי בכתיבה בבית ובבית ספר לפי דברי המורה שכל שיעור צריכה להזכיר שמו או בגלל הפטפוט עם התלמיד היושב לידו או לפעמים ללא סיבה כך אני מאוד סובלת מזה בבית יושבת לידו בזמן כתיבת שיעורי בית וכל הזמן מזכירה לו לכתוב לפעמים לוקח 6 שעות עד שמסיים יש לי עוד 3 ילדים בבית לא רק הוא ולוקח ממני הרבה זמן נסעתי לדבר איתו הרבה פעמים על זה וזה לא עוזר וכל פעם אומרת לו אם תסיים מהיר תקבל מתנה וגם לא עוזר באמצע כתיבה עוזב ומתחיל לרוץ בבית כך אני מרגישה בזה אנרגיה אם אני לוחצת ואומרת לו לא לקום מתחיל לשחק באצבעות דיברתי איתו בקשר לריצה כל הזמן בבית הוא אומר לי לא יכול לא לעשות זה כבר אין לי כוח התייעצתי עם המורה אם יש צורך לאבחון היא אומרת לא נראה לי שיש לו בעית קשב כי הוא מקבל ציונים טובים לא יודעת עד כמה זה נכון אוהב רעש בבית במשחקים לפעמים צועק בקול רם אוהב לשחק בבית ספר עם ילדים שובבים לא אוהב רוגע וזה מאוד מפריע לי בבית זהו אני התייאשתי סליחה על ההודעה הארוכה השאילה אם מדובר בבעיה אם כן למי לפנות ומה לעשות נא תשובה מהירה תודה מראש

שלום לך, אם המורה לא חושבת שזו בעייה מדוע את חושבת שצריך לטפל בזה? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות