אם מודאגת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/05/2013 | 00:14 | מאת: לילי

בתי בת 3 6 חודשים הולכת לגן משעה 8:00 עד שתיים אחרי צהריים המורה מתלוננת על תפקודה בגן שהיא ביישנית לא חברותי אם אחד מהילדים התקרב אליה לשחק איתה כן משחקת איתו אבל היא אין לה יוזמה כזאת להתקרב מילדים לשתף אותם אם מי שהוא הפריע לה מתחילה לבכות בשקט לא פונה למורה בנושא כזה להתלונן בתחילת השנה כל פעם בבוקר הולכת לגן עם בכה המצב נמשך שבוע בביקורים אצל חברים היא נשארת דבוקה אלי ללא שום דיבור או תנועה חשבנו בהתחלה הגן יפטור הבעיה אבל כבר אנחנו בסוף השנה ואין שינוי שכחתי להגיד שהיתה 3שנים במשפחתון עם 5ילדים למשך 3שנים המשפחתון עד שעה 2:00 כאשר אני בעבודה בבית אין מלים מספרת סיפורים מתעקשת על דברים עם ויקוחים לא מוותרת לאף אחד בבית מה דעתך על זה מה אפשר לעשות למי לפנות אם מדובר בו בבעיה או זה נורמלי עובר תודה מראש

שלום לך לילי, אני הייתי מציע לך לחכות עוד שנה ולראות מה המצב. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות