גירושין

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/04/2013 | 13:06 | מאת: טליה

התגרשתי לפני 5 חודשים, היחסים עם הגרוש לא טובים, לא מדברים רק בהודעות ובמיילים. כתב לי שהוא לא רוצה לראות אותי וגם לילדים הוא אומר אותו דבר. הוא כתב לי שהוא רוצה שאפסיק לבקר את הילדים כשהם אצלו כי זה מבלבל אותם.בשבוע אחד הם נמצאים אצלו 4 ימים רצוף ומאוד קשה לי שלא לראות אותם.הביקורים שלי הם קצרים חצי שעה לכל היותר, אני מביאה להם גם בגדים . הגרוש שלי גר אצל אימו וכשהוא לא נמצא בבית אני מגיעה אליהם.

שלום לך טליה מדוע הילדים נמצאים אצל האבא 4 ימים ברצף? האם זה בגלל חופש? מה המצב בימי חול רגילים מבחינת הסדרי הראיה? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות