בן 1.7

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/03/2013 | 09:53 | מאת: לילך

שלום, הבן שלי בתקופה האחרונה התחיל להרביץ ולפעמים לנשוך בגן. הבנתי שזו התנהגות די נפוצה עד שהם מתחילים לדבר ולהביע את רצונם. השאלה שלי אם זה באמת בסדר בגיל הזה להרביץ גם ללא סיבה, סתם לעבור ליד ילד בגן ולתת מכה ומה אני בתור אמא יכולה לעשות חוץ מלהגיד לו שאנחנו לא מרביצים וזה לא נעים. יכול להיות שזה קשור או לא אבל נולדה לו אחות לפני 5 חודשים, אז אולי זה גם תורם לעניין. עד מתי זה בסדר שהוא מרביץ ומתי אני צריכה להתחיל לדאוג. תודה

שלום לך לילך, כאשר ילד מרביץ זה לא אמור להיות כך. יתכן שזה חלק מתהלך התפתחות ויתכן שזה מבטא תיסכול או בעייה שיש לו. אני מבין שכאשר היה בן שנה וחודשיים נולדה אחותו. למעשה , הוא חווה אותך זמן קצר ומיד היה אמור להתחלק בך עם אחותו .יתכן שאת רוצה לראות אותו כבר כגדול וככזה שיכול להיות עצמאי לפני שהוא מסוגל לכך. האומנם? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות