הרי אתה פסיכולוג קליני בכיר.......................

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

23/08/2012 | 00:16 | מאת: רננה

שלום רב אהוד, אהוד גלבוע ,אשמח מאוד אם תמשיך להשיבני. בתשובתך הקודמת, כתבת אלי: "שלום לך, נראה לי שכדאי להתיעץ עם פסיכולוג לגבי המשך השאלות בעקבות נושא האלימות שהעלית." ************************************************ תרשה לי להרים גבה לנוכח תשובתך זו: איך יתכן ? איך יתכן שנושא פנייתי המקורי היה: "כיצד עלי להגיב לנוכח בקשתו של בני להפסיק לשיר כי זה מפריע לו", ואתה ------------תןך כדי הצגת שאלות מנחות כגון: "האם הוא ישן בביתכם" ? "מה דעת אביו"? ---------....................... ובסופו של דבר--------- לאחר שעניתי לך על שאלותיך אלו... מספר לי קבל עם ועדה "שיש להתייעץ עם פסיכולוג על נושא אלימות האב" ????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????? ******************************************** האם אתה רומז שניתן לפנות אליך? מה כוונתך? מה הקשר לשאלתי המקורית? אודה על מענה מסביר ומכבד אותי כגולשת תמימה שפנתה לפורום זה........ אני די כועסת. סמכתי עליך.

מצטער שתשובתי איננה מתאימה לך. אהוד גלבוע

24/08/2012 | 12:59 | מאת: רננהh

אהוד שלום רב שוב, הנני מלאת סבלנות וסובלנות כלפיך. וזה בהחלט ראוי לפחות להערכה!!! ************** מכל מקום, מה התשובה לשאלתי בפורום מוכר זה? כמובן לשאלתי המקורית? *(כיצד היה עלי להגיב כלפי פנייתו של בני: לחדול ולשיר בביתי היות וזה מפריע לו?) ממתינה למענה מקצועי, מכבד, ובעיקר ענייני. תודה ושבת שלום. רננה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות