ילד בן 3 וחצי- דחוף

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/07/2012 | 23:22 | מאת: רעות

מחפשת דחוף פסיכותרפיסט/ית באזור קריות חיפה, ניסיתי דרך הקופה , הטיפול ניתן לילדים בגיל 6 וצעירים יותר זה דרך התפתחות הילד, שם התהליך של האיבחון וקבלת תורים הינו ארוך. אני חשה כי הענין אינו סובל דיחוי ומתקשה למצא מטפל/ת מתאים , האם תוכל להמליץ או לכוון? תודה

רעות שלום, לצערי אני פחות מתמצא לגבי איזור חיפה. לדעתי קופות החולים מאפשרות טיפולים פסיכולוגים לא רק דרך התפתחות הילד. לכל קופות החולים יש פסיכולוגים עצמאיים שמקבלים בקליניקה שלהם במחיר מסופסד. תבדקי עוד פעם בקופת החולים שלך לגבי פסיכולוגים לילדים. מחוץ לזה , יש בתחנות הפסיכולוגיות החינוכיות גם מסגרות של טיפולים פסיכולוגים פרטיים . יתכן שניתן גם אצלם לבדוק. אפשרות נוספת היא להכנס לספר הפסיכולוגים ולבדוק פסיכולוגים באיזור הקריות. מקווה שתצליחי. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות