התמודדות עם אבל של אם

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/07/2012 | 16:31 | מאת: אדוה

שלום רב, מדובר על משפחה חד הורית שאם המשפחה נפטרה ממחלה קשה לפני כ- 10 שנים.ישנם 2 אחים שנשארו עם האב המגדל אותם ללא דמות אימהית חדשה.הבעיה היא שהבן הקטן כיום בן 13 מראה תלות רבה במבוגר הנותר, מפתח בעיות בריאותיות לקבלת תשומת לב ומתן הקלות בהתמודדות עם החיים (אי הליכה לבית הספר לדוגמא). התלות מתבטאת במעורבות מקס' בחייו של האב , שינה ביחד עם האב בכל לילה במיטה הזוגית של האב,חיבוקים ונשיקות בכל הזדמנות. המשפחה אינה מטופלת ומתמודדת לבד. מה דעתכם?

שלום אדווה, מה הקשר שלך למשפחה החד הורית הזו? האם את בקירבת משפחה איתם או חברות? אהוד גלבוע

08/07/2012 | 10:12 | מאת: אדוה

שלום, אני בת הזוג של האב (מזה 5 שנים), בקשר חם וקרוב עם הילדים והמשפחה,גרים בנפרד. אודה להתייחסותך.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות