ילד בן 7

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/05/2012 | 14:41 | מאת: סיגל

שלום , אני גרושה ויש לי בעיה עם הבן הקטן שלי.. הוא בן 7, והגרוש שלי מכניס לו כל הזמן שטויות לראש לגבי החבר שלי... ומסיט את הילד שיעבור לגור איתו... ובסופו של דבר הילד מאוד רוצה והגרוש אומר לו שהוא לא יכול לקחת אותו. מה אני עושה בנושא??? הילד מסכן לא מבין למה אביו אומר לו לבוא לגור איתו שהוא בעצם לא רוצה בכלל!!! אשמח לשמוע ייעוץ

שלום לך סיגל, אכן בעייה קשה כאשר האבא מסית את הילד לבא ולגור אצלו. אני חושב שמה שניתן לתת לילד זו אהבה מתוך תקווה שהוא ידע להבין היכן נמצאת האהבה שהיא לא מתוך קנאה וצרות עין. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות