גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/04/2012 | 19:39 | מאת: שירה

יש לי ילדה בת 14.5 שהצטרפה לקהל מעריצים של זמרת ויחד עם זאת רזתה מאוד, המראה חשוב לה מאוד, אני עוקבת אחריה בעניין האוכל מלבד הזמן שנמצאת בלימודים, שם איני יודעת מה קורה, יחד עם זאת אני לא מצליחה לאבחן אם היא גורמת לעצמה להקיא, כמות האוכל שהיא אוכלת קטן יותר מפעם, התחלתי לעשות לה מעקב משקל השבוע, אני לא יודעת כיצד אוכל להתמודד עמה, אינה משתפת יותר מידי, כועסת על כל דבר, אודה על עצה מעשית ויעילה

שירה שלום, מה הקשר בין הערצת הזמרת לבין זה שהיא אוכלת כל פעם מעט יותר? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות