הורים מגודלים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/12/2011 | 19:14 | מאת: אלה

גלבוע שלום, אני בת 18 לפני גיוסי לצבא, ואני מוטרדת ממצב המשפחהבבית שלי, הוריי מרבים לריב בצורה קולנית מטבעם ולצערי אחי הקטן ספג התנהגות זו ומתחיל להביע התקפי זעם מוגזמים המלווים בצרחות ואיבוד שליטה. אומנם היה לי את הזכות לעצב את דפוסי ההתנהגות שלי בעצמי ולהצליח לפתח שליטה עצמית אבל אני חווששת ששאר משפחתי אינה מסוגלת לכך ואני רוצה להציע לכולם לטפל בבעיה, אני לא יודעת לאן לפנות( לסדנאות עצבים פסיכולוגיים משפחתי ועוד מגוון רעיונות שעלו במוחי) אשמח לקבל הכוונה לפתרון הבעיה , אני חושבת שכולם צריכים חוות דעת מקצועית , שתכוון את הוריי להחלטה נכונה כדי להמשיך לחיות את חייהם בבריאות ולהחליט אם בכלל כדאי להם להישאר יחד וכמובן לטפל באח שלי ולמנוע צרות בעתיד . מה אפשר לעשות? תודה מראש , אלה

שלום אלה, אני מציע שהמשפחה תפנה לטיפול משפחתי, או שאחד מבני המשפחה ילך לטיפול פסיכולוגי אישי. מה דעתך? אהוד גלבוע

06/12/2011 | 13:14 | מאת: אלה

יפול משפחתי נשמע נהדר, לאן צריך לפנות בשביל דבר כזה ?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות