ילד אלים בגן של ביתי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

06/11/2011 | 19:15 | מאת: אושרית

שלום. בגן של ביתי בת השנתיים יש ילד בגילה שבכל בוקר מרביץ לה- עוד שאני שם! פניתי לגננת ולמנהלת המעון, הן הבטיחו שיטפלו בנידון ואף הוסבר לנו שזה בגלל שלילדים אין עדין שפה. כחודש לאחר מכן הילד עדין ממשיך להכות את ביתי בחוזקה, ואני ממש אובדת עצות.מה עליי לעשות? התלוננתי שוב ואף ביקשתי שפסיכולוג/ מפקחת יגיעו לגן אך התגובה היתה שאני אמא היסטרית ושהן לא יכולות להבטיל לי שהוא לא ימשיך להרביץ. האם יש נוהל אחיד בנידון? אולי משהו שאני צריכה לעשות?

אושרית שלום, אם הגננת לא מסוגלת לדאוג שהילד לא יכה , הייתי ממליץ לך לעבור איתו לגן אחר. אהוד גלבוע

12/11/2011 | 06:09 | מאת: אמא אחרת

האם גן פרטי או מעון ששייך לרשת? אני הייתי פונה לגוף המפקח על המעון ועושה סקנדל שלם ולא מוותרת. אין סיבה לשלוח ילד לגן שהוא יחטוף מכות כל הזמן.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות