עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/03/2007 | 18:37 | מאת: רונית

ילדי הקט בן השנתיים ו-7 חודשים עושה לי צרות צרורות לפני הליכתו לישון. יש לנו סדר יום לשינה והוא אפילו מראה סימני עייפות, אני שמה לו סרט קצר לפני השינה ופעם הוא היה הולך לישון איך שנגמר הסרט ועכשיו יש לו שיטה לקום לחיים ולרוץ בבית וזה יכול להמשך הרבה זמן ניסיתי הכל אני מיואשת מה עלי לעשות כדי שילך לישון כמו שצריך בלי לריב איתו? אודה על התשובה

13/03/2007 | 10:48 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כמו שכתבתי כאן אינספור פעמים - אצל אחד הקושי בגבולות מתבטא בהליכה לישון,אצל אחר במקלחת,אצל שלישי בזמן הארוחה וכו'. המשותף לכל אלה הוא הצורך בגבולות וכמה שתצליחו ליישם מוקדם יותר,טוב יותר. את מוזמנת להתחיל מקריאת החלק - התפרצויות זעם והצבת גבולות ב"שאלות ותשובות" משמאל,לעשות חיפוש בפורום תחת המילה גבולות - יש כאן המון תשובות. ומקריאת המאמר http://www.hebpsy.net/community.asp?id=27&article=108 בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות