ילד מאוד עצבני

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/09/2006 | 10:41 | מאת: שילה

בני בן 8, תלמיד בכיתה ג' (הילד החמישי והאחרון). מגיל שנתיים בערך ועד היום הוא מאוד עצבני "פתיל קצר". מכל דבר, אפילו שטותי, נוטה להתעצבן על אחיו הגדולים ועלינו, ההורים. לעתים הוא לא מצליח לרסן את עצמו ומשתמש באלימות מילולית ואפילו פיסית. הישגיו הלימודיים מצויינים, הוא בחוגים, יש לו חברים ומשפחה אוהבת, תומכת ומעודדת. רופא הילדים לא הפנה אותנו לשום בדיקה. עליי לציין בנוסף נתון חשוב שיכול לסייע: בן זה סובל בנוסף מאסטמה של העור בדרגה קלה ביותר (ללא כל טיפול רפואי) וכן מתופעה יוצאת דופן במשפחתינו- שעירות יתר. הוא שעיר, יחסית לבני גילו וכדי שלא יווצרו בעיות חברתיות אני מסירה את שערות שפמו בעזרת משחה.אנו מאוד מודאגים, מתוסכלים וחסרי אונים. אשמח להמלצה ועזרה בכל דרך שהיא.

28/09/2006 | 16:01 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, כדי שאוכל לתת איזשהו כיוון,אני זקוקה ליותר פרטים: 1. למקד ממה אתם כ"כ מודאגים,מתוסכלים וחסרי אונים. 2. אחרי המיקוד,איך ניסתם להתמודד עד היום ומה קרה עם כל נסיון. 3. תאור נרחב יותר של הילד כולל תכונות,יחסיו עם הסביבה וכו'. 4. האם ההתנהגות מופיעה גם בביה"ס או רק בבית. 5. דיווחים מביה"ס. וכל דבר נוסף,שיעזור לי להבין טוב יותר. מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות