מצב זמני... :)

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/09/2006 | 09:21 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כמו שאתם בטח שמים לב,בתקופה האחרונה הפורום עמוס בהודעות ולוקח הרבה זמן לקבל תשובות. מכיוון שבדיוק כמו שלכם לא נעים לחכות לתשובה ,לי מאוד לא נעים לראות אתכם ממתינים הרבה זמן. אני מצטערת,אני פשוט עמוסה מאד מאד ועושה כל מאמץ לפנות זמן כדי לענות. בעקבות המצב הזה,אני פונה לאנשי מקצוע בתקווה למצא מנהל פורום נוסף שנחלק בנינו את התשובה. מדובר במצב זמני,אנא התאזרו בסבלנות. תודה ושנה טובה, מור

28/09/2006 | 16:04 | מאת: מור וכסמן

שימו לב שלא מעט שאלות שלכם נענות בהפניה שלי לתשובות קודמות. הפורום קיים כבר שנתיים ולמרבית הנושאים,יש התייחסות. לכן,לפני כתיבת השאלה,במקום שתאלצו לחכות מס' ימים לתשובה,עשו חיפוש בפורום וראו אם ניתנה תשובה בעבר. במיוחד לגבי הנושאים - גמילה,שינה,פחדים,חרדת בחינות,גן. תחסכו גם לכם וגם לי. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות