ביקור בבית העלמין

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/09/2006 | 20:23 | מאת: אופק

לפני כחודשיים חמתי נפטרה ובתי בת החמש מאוד היתה קשורה אליה והילדה כל הזמן שואלת האם היא יכולה לבקר את סבתא בבית העלמין ולמה רק אנחנו הולכים והיא לא יכולה לבוא איתנו .שאלתי היא האם ניתן לקחת ילדה בת 5 לבית העלמין או שזה יכול לגרום לה נזק לתשובתכם אודה

28/09/2006 | 15:13 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, אני לא יכולה לענות כן או לא גורף. מאד תלוי מה סיפרתם לילדה,איך היא קיבלה את העניין,איזה טיפוס היא וכו'. בכל מקרה,אני לא הייתי ממהרת עם העניין. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות