בן שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/09/2006 | 16:14 | מאת: אפרת

שלום, בננו הראשון (והיחיד בנתיים) הינו בן שנה ושלושה חודשים, לאחרונה הוא מאוד עצבני, לא מאופק, רוצה תמיד על הידיים וכל הזמן מחפש תשומת לב. כמו שציינתי הוא ילדנו הראשון והיחיד וכך גם מקבל את כל תשומת ליבנו, חשוב לציין כי הוא נמצא במסגרת (פעוטון) ואף הגננת הפנתה לתשומת ליבנו כי הוא עצבני ולא רגוע! קראתי כאן כמה הודעות על ילדים עצבניים, אך לא בגיל שנה ושלושה חודשים. אני לא יודעת האם לפנות לעזרה או אולי זה הגיל, יכול להיות שהוא מפונק וצריך להתחיל להציב לו גבולות! שאין לנו מושג איך עושים את זה.. בנוסף, הוא גם לא ישן טוב בלילה, אני לא יודעת אם זה פחדים או שיניים. הוא כל הזמן מחפש שמישהו יהיה איתו... אולי זה הזמן להביא עוד אחד? נא עזרתך, תודה רבה

26/09/2006 | 01:41 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, מן הסתם,אני לא ממש הכתובת לשאלה מתי להביא עוד ילד לעולם... (במיוחד שאצלי יש מרווח של למעלה מחמש שנים בין הילדות). מה שכן אני יכולה לענות,זה שאתם בגיל נהדר להתחיל להציב גבולות. את מוזמנת לקרא על התקפי זעם והצבת גבולות ב"שאלות ותשובות" משמאל. אבל,עוד לפני כן - לא הבנתי כ"כ למה הכוונה ב - עצבני,לא מאופק,מחפש תשומת לב. אני אשמח אם תתני דוג' ותפרטי קצת יותר. מחכה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות