בעיות שינה והסתגלות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/09/2006 | 14:47 | מאת: אא

שלום. בני הבכור בן שנתיים . נולד לנן תינוק לפני חודש וחצי, תמיד היה (לבכור)לו הקושי להירדם שזה בעיה בפני עצמה, אך אף פעם לא התעורר במצע הלילה(למעט חולי)עד לפני שבוע טחצי, הוא מתעורר בלילה באופן קבועעם בכי היסטר שיכול להמשך בן 10-60 דקות שזה פשוט חוסר אונים לנו ולוץ. יש לציין שהוא נכנס למסגרת רק אחרי החגים, המלצה של הגננת .. לאור העובדה שיש אח חדש, גן חדש.(היה עם אימי בבית) אודה לך מאוד על תשובה לגבי תופעת השינה המוזרה?

26/09/2006 | 01:07 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, אין בתופעה שום דבר מוזר. לכל ילד יש תקופות כאלה,בכל מיני גילאים. על אחת כמה וכמה בתקופה של שינוי . צריך לזכור שבשבילו הולדת האח,הוא שינוי גדול ויתכן שהוא יצטרך כמה חודשים עד שיסתגל לעניין. במידה שיש צורך בתשובות נוספות לגבי שינה,כדאי לעשות חיפוש בפורום,יש כאן לא מעט תשובות בנושא. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות