מרביץ בביה"ס עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/09/2006 | 14:35 | מאת: לי

בני בן ה-6 החל את כיתה א' במשך השבוע התלוננה המורה שהוא הרביץ לילדים בכיתה והיום היא הפנתה את זה למנהלת לאחר שהרביף לשתי בנות. עלי לציין שאף פעם לא הגיעו אלי תלונות שהוא מכה ילדים בכל התקופה שהיה בגנים הוא ילד חכם מאוד ותמיד אמרו לי הגננות שהוא מחונן יש לו קליטה מהירה ובתחום הלימודי הוא מצויין. כשאני שואלת אותו למה הוא היכה הוא אומר לי סתם שאין סיבה מה לעשות? איך להעניש אותו? אני מפחדת שלא ישהו אותו מביה"ס האם הוא עושה את זה כהתגוננות כדי להראות שהוא חזק

11/09/2006 | 08:23 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, לא להתחיל בענישה. וגם לא להבהל מזה שפנו למנהלת. שינוי התנהגותי אצל ילד יכול להעיד על תסכול,לחץ,תחושת חוסר אונים וכו'. מה לעשות ? לקבוע בהקדם פגישה עם יועצת ביה"ס ולדרוש את עזרתה ומעורבותה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות