לבוש

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

08/09/2006 | 10:56 | מאת: מירב

לצוות הרופאים שלום, נולדה לי ילדה בכורה לפני כשנה, אני ובעלי מסתובבים די חופשי בבית ( רק עם הלבשה תחתונה ), כך גם אני מלבישה את בתי הקטנה (בטיטול). רציתי לדעת האם זה תיקני או האם היא תפרש את הדברים לא כמו שהיא אמורה לפרשם. חשוב לי לציין שאני לא מקפידה בבית על כללי הלבוש בשלב זה על מנת לתת לה הרגשה של חופש ושהיא יכולה לנהוג בביתה בחופשיות. כמובן כשהיא תגדל תיהיה הגבלה מסויימת לגבי כללי לבוש בבית של כל בני המשפחה. רצוני לדעת האם אני פועלת נכון לטובתה ולטובת ההתפתחות שלה. תודה מירב.

14/09/2006 | 10:15 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, נתחיל מזה שאני לא רופאה אלא עו"ס... אני לא חושבת שיש כאן "נכון" או "לא נכון". אין שום מדע מדוייק שאומר - להסתובב בתחתונים = ילד חופשי,פתוח ומאושר,להסתובב כל הזמן בבגדים = ילד ביישן ,מסוגר ו... הכל שאלה של מה אתם מחליטים להנהיג בביתכם,עם מה אתם מרגישים נוח. כמו בהרבה נושאים אחרים,גם כאן,כל משפ' צריכה להחליט עבור עצמה (כמובן כל עוד מדובר בגילאים כאלה ותוך שימת לב לגבולות). מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות