קושי בהרדמה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/09/2006 | 14:50 | מאת: נגה

שלום, יש לי תינוקת בת כ-3 חודשים היא התחילה בשבועיים האחרונים להיות תלויה בציצי כדי להרדם. תמיד היה לה קשה להרדם בלילה ואז היינו מרדימים אותה לפעמים בעזרת מוצץ וכשזה לא הצליח בהנקה. עכשיו היא לא מוכנה בכלל להירדם עם המוצץ ובוכה עד שנותנים לה ציצי (אפילו אם זה שעה אחרי הנקה ואין סיבה שהיא תהיה רעבה) היא אוכלת הנקה בלבד. בעוד כחודש אני מכניסה אותה לפעוטון ואני מפחדת שהם לא יוכלו להרדים אותה, אני לא רוצה שהיא תהיה תלויה בציצי אבל כל פעם שאנחנו מנסים היא בוכה ואנחנו נשברים. האם יש להתעקש איתה גם כשהיא בוכה? מה עדיף לתת מוצץ? בקבוק עם מים? אשמח לשמוע את עצתך בנושא תודה

14/09/2006 | 09:44 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כמו שכתבתי מס' פעמים בעבר - בשאלות הקשורות לטיפול פיזי בתינוק,כדאי למצא פורומים שזה תחומם. כמו כן,אם ישנה אחות טיפת חלב שאת סומכת עליה,כדאי להתייעץ איתה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות