לימודים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/08/2006 | 21:55 | מאת: שרונינה

שלום ביתי בת 8 עולה לכתה ג' יש לביתי חוסר רצון לשבת ולתרגל תרגילי חשבון כל פעם שאני מבקשת ממנת ו/או אומרת לה לשבת אין היא רוצה ידוע לי כי מאד קשה לה איך אני יכולה לגרום לה להתקרב למקצוע החשבון ולהשיג את בני כתתה הכתה יודעת כפל וחילוק (לקראת סוף השנה היא לא למדה כמו שצריך ואני כנראה לא עקבתי אחריה...) אז הינה התוצאה מה עליי לעשות סתם מורה פרטית/סטודנתי/הוראה מתקנת עזרו לי היא ילדה חכה אך חשבון לא בא לה בקלות אשמח לשמוע מכם הכוונה וכו'

10/09/2006 | 11:31 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, ילד שמתקשה במשהו מנסה ככל האפשר להתרחק מהתמודדות עם הקושי. לכן,אין טעם להזכיר לה שוב ושוב לעשות חשבון,אלא לספק לה עזרה מקצועית,קרי - "סתם" מורה פרטית. וכשהיא תלך לשיעורים פרטיים,לזכור שלוקח זמן עד שרואים שיפור/שינוי במצב. כאמור,במקביל אני הייתי מפסיקה לנסות לדחוף אותה לעשות יותר חשבון. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות