גמילה מטיטולים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/07/2006 | 21:12 | מאת: דנה

שלום לך בני בן שלוש וחודשיים ולא מראה סימנים המעידים על מוכנות לגמילה. כן הוא מתעקש להישאר עם קקי וקשה מאוד להביא אותו למצב שהוא יסכים להחלפה... באופיו מאוד מאוד מאוד.....עקשן, תכונה המאפיינת אותו עוד מימי הינקות....כן נראה שיש לו קושי בויסות חושי...גורב גרביים עם סנדלים, מתקשה במעברים - מבגדי חורף לקיץ והפוך... מה עושים? איך מתמודדים? אשמח לקבל סיוע... תודה

29/07/2006 | 22:52 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, לגבי הגמילה מטיטולים - צר לי,מכיוון שעניתי כאן עשרות תשובות בנושא על כל שלביו,גווניו וצורותיו,תאלצי לעשות חיפוש בפורום וב"שאלות ותשובות" משמאל תחת המילים - גמילה,טיטולים.אם ישארו שאלות,אני כאן. לגבי ויסות חושי - לפנות לפורום בהנהלת מרפאה בעיסוק. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות