ביתי אלימה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/07/2006 | 01:09 | מאת: לימור

שלום מור אני אמא לילדה בת שנתים וארבעה חודשים לאחרונה ביתי הפכה לילדי מאוד עלימה היא בעיקר אוהבת לידחוף כשהיא לא מקבלת את מבוקשה היא מיד מתחילה לבכות להשתתך על הריצפה ופשוט הפכה להיות ילדה מאוד לוחמנית וקשה חשוב לצין שהיא ילדת סנדוויץ לאחות בת ארבע ותינוקת בת ארבע חודשים אני לא יודעת מה לעשות אשמח אם תוכלי ליעץ לי בנידון

26/07/2006 | 19:23 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אנא התחילי מקריאת התשובות - התפרצויות זעם והצבת גבולות,גיל שנתיים הנמצאות ב"שאלות ותשובות" משמאל. אם ישארו שאלות אחרי הקריאה,אשמח לענות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות