שינוי בהתנהגות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/07/2006 | 03:27 | מאת: אסתר

שלום, בני בן 4 התחיל לגמגם מזה כשבוע. לפני כן היה מדבר ברור, אוצר מילים מגוון, מפתח שיחה עיניינית, בקיצור ילד נבון! מיום ליום אני רואה שנתפסות לו המילים בתדירות גבוהה. אני הערתי לו לדבר לאט, חשבתי בהתחלה שהוא ממהר לבקש או לספר לי משהו אז המילים מתבלבלות ונתפסות לו. אני מאוד מודאגת מהמצב, ביומיים האחרונים אני כבר לא מעירה לו, נותת לו לסיים משפט בלי לעצור באמצע הגימגום ולתקן אותו. לא עבר כל שינוי שידוע לי. ממה זה יכול להיות? מה עושים? מתי צריך התערבות רפאית? תודה!

19/07/2006 | 21:18 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, זה קורה אצל לא מעט ילדים (אולי אפילו אצל רובם). כל עוד לא מדובר על תקופה ממושכת,אין מה לדאוג. מה שכן,רצוי לא להעיר דבר,זה עלול לגרום ללחץ ולהחמיר את העניין. בכל מקרה בעניין גמגום,הכתובת היא קלינאית תקשורת,אפשר לשאול באחד הפורומים שהן מנהלות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות