חדר משותף?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/06/2006 | 23:29 | מאת: יעל

שלום, בנותיי בנות 5 ושנתיים וחצי. רב הזמן רבות בעיקר בגלל הקטנה שרוצה ועושה כל מה שהגדולה עושה. הן לא הולכות מכות אבל ממש כמעט.. בקרוב נעבור לבית חדש ויותר גדול שם יתאפשר לכל אחת להיות בחדר נפרד. ההרגשה שלי היא להשאיר אותן ביחד אבל בכל זאת המחשבה על ההפרדה חלפה בראשי (עם איזשהי אשליה שהן אולי תבקשנה להיות ביחד..). מה עושים? תודה, יעל

28/06/2006 | 10:01 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, בעניין החדרים,אין תשובה אחת מוחלטת - אפשר להיות ביחסים נהדרים כשנמצאים בשני חדרים נפרדים,אפשר להיות ביחסים נהדרים באותו חדר וכמובן הפוך. לא הלינה המשותפת היא מה שקובעת את טיב הקשר בין הילדים. דרך אגב,אצלנו הם התחילו בחדרים נפרדים,כעבור חצי שנה עברו לחדר משותף וכעבור שנתיים נפרדו שוב (בעיקר בלחץ הקטנה שהיתה בגיל בתך הקטנה) והיחסים נהדרים. כדאי אולי להעלות בפניהן את האופציה ולהחליט ביחד איתן. סה"כ לא מדובר במשהו בלתי הפיך. לא יתאים,תחזירו לחדר משותף. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות