איך מתמודדים?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/06/2006 | 06:54 | מאת: תמי

מור היי, בני בן שנתיים ו-7 חודשים ובזמן האחרון הוא מכה את כולם ופשוט את כולם . כל מי שמסרב לו או אומר לו משהו בניגוד לרצונו הוא מכה.אני ממש מתביישת , גם כשחברתי הגיעה אליי לביקור הוא אמר לה באופן מפתיע :"אני לא חבר שלך היום" ולא הפסיק להכות אותה. אנחנו לא דוגלים בשיטות ההכאה ולכן לא יודעים כיצד להפסיק את זה. אני ובעלי חסרי אונים ,וזה מביא אותנו להמון ויכוחים בינינו כיצד להגיב לו. בעלי חושב שצריך להעניש אותו ואני חושבת שדי בהסברים אך בעלי טוען שההסברים שלי לא משפיעים ולא משנים את התנהגותו. מה אני עושה אנא עיזרי לי....

15/06/2006 | 10:32 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, בתור התחלה - אנא קראי ב"שאלות ותשובות" משמאל את - גיל שנתיים,התפרצויות זעם והצבת גבולות. דרך אגב,אני לא רואה טעם להעניש,להיפך. אם ישארו שאלות אחרי הקריאה,אשמח לענות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות