חרדת נטישה אצל פעוט

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

06/05/2006 | 09:01 | מאת: מיטל אופק

יש לי בת בת שלוש וארבעה חודשים ובן בן שנתיים. יצאנו לשנה וחצי של שליחות בארה"ב. אחי מתחתן בארץ ואני רוצה לטוס לחתונה. בגלל המחיר הגבוה לא נוכל לנסוע עם כל המשפחה ואנו מתלבטים האם כדאי להשאיר את שני הילדים ביחד עם האב או האם כדאי לקחת את ביתי בת השלוש יחד איתי. במידה ואני לוקחת את הבת איתי האם הדבר יכול לגרום לנזק (חרדת נטישה לבני). מה הייתם מייעצים לעשות: א. לנסוע עם בתי לבד. ב. להשאיר את שני הילדים עם האב. משך הנסיעה הוא שבוע. ויש לציין שהילדים קשורים אלי מאוד. תודה מראש מיטל וגל.

07/05/2006 | 12:29 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, אני לא רואה שום הבדל קריטי בין זה שתסעי לבד לבין זה שתקחי את בתך. אני מוסיפה לינק בנושא - נסיעה,מקווה שתמצאי בו משהו שיעזור. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xFT/6807/xFP/6912 בהצלחה ומז"ט, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות