צריכה יעוץ בדחיפות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/04/2006 | 10:35 | מאת: יפעת

שלום רב, בעלי ואני פרודים כבר חמישה חודשים (לא בשלבי גירושים), יש לנו ילדה בת שנתיים וחצי. עברתי את השלב של השאלות לגבי אבא וכאלה (הוא רואה אותה באופן קבוע), הבעיה שלי היא לגבי התקופה האחרונה. יש לה התקפי זעם קיצוניים - מעיפה דברים נושכת, מושכת לי את השער, מרביצה ובוכה בצורה היסטרית לחלוטין עד כדי שיעול. כל זה בעצם קורה כאשר אני מסרבת לקום כשהיא דורשת (שאעמוד ואחזיק אותה סתם בידיים ולא אשב... ודברים כאלה דומים שלא ממש לא הגיוניים לעשות). אני לא יודעת כיצד להתייחס להתקפים האלו שיש לה. האם להתיחס אליהם? האם להיכנע לה?? האם לעשות מה שהיא רוצה בכדי שתרגע??? הפחד שלי זה שהיא לא תאבד הכרה מ רוב בכי היסטרי - זה בעצם מלחיץ אותי מהכל. בגדול היא ילדה שמחה ומתפקדת כרגיל אבל ההתקפים האלו - אין לי מושג איך להתמודד איתם. אשמח לקבל תשובה בהקדם

25/04/2006 | 08:44 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כמו בכל השאלות לגבי פרידות של הורים,גם כאן,אני ממליצה לפנות ליעוץ בו תקבלו כלים איך לעזור לילדה. אין טעם להתנחם בכך שאתם לא בשלבי גרושים ולכן לדחות יעוץ. לעיתים דווקא שלב שבו לא בדיוק ברור לאן פניכן מועדות ומתי,יכול להיות הרבה יותר קשה ומבלבל מאשר מצב של גרושים. הרבה כוחות ובהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות