הפעוט מרביץ

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/04/2006 | 23:08 | מאת: דודה

יש לי אחייין בן שנה ושמונה חודשים ,בן יחיד, שלאחרונה החל להרביץ בכל מצב של תסכול ,למשל כשלא מקבל משהו או כשמעירים לו .הוא מטופל בבית סבתו עד אחר הצהריים,לא חל כל שינוי בשגרת חייו לאחרונה. כשאומרים לו בתקיפות שלא מרביצים אז הוא נותן נשיקה ,אבל ממשיך להרביץ בהזדמנות הבאה.יש לציין שהוא מקבל הרבה חום ותשומת לב . מה עושים? אודה על התייחסותך.

21/04/2006 | 08:39 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אנא קראי ב"שאלות ותשובות" משמאל את החלקים - גיל שנתיים,התפרצויות זעם. אם ישארו שאלות,אשמח לענות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות