בכי אצל ילדה בת שנה ו-7

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/03/2006 | 14:50 | מאת: zivit

בתי בת שנה ו-7 כמעט חצי שנה בגן בשבועיים האחרונים בתי החלה לפחד מאנשים מסוימים- קרחים זה קרה רק בגן לי זה לא קרה והיא צורחת כמו כן, היא החלה לבכות כשאני עוזבת אותה או במשך היום הגן ורןצה שירימו אותה גם בבית בצהרים היא נרדמת רק כשאני לידנ וכך הערב אלו דברים שלא היו כמו כן גם בבית היא לא רוצה לזוז ממני לפעמים ולפעמים פתאום משחקת לבד אבל אני מרגישה שמהו עובר על הילדה האם יש קשר בין הדברים האם זו חרדת נטישה ביתי אחרי דלקת גרון ויראלית היתה עם 4 ימים עם חום גבוה ולאחר מכן הדלקת הפכה לחיידקית והיא מטופלת באנטיביוטיקה האם יש קשר בין הדברים האם יש לטפל בחרדה מזרים וכיצד

02/04/2006 | 09:58 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כמה דברים : 1. תמיד במקרה שיש שינוי התנהגותי מתמשך,כדאי לבדוק מה קורה לא רק בבית אלא גם במסגרת בה הילד נמצא. במקרה כזה,אין תחליף למראה עינים. גשי לגן וערכי תצפית (בחלק גן ב"שאלות ותשובות" תמצאי איך עושים זאת). 2. במידה שבעקבות המחלה היא לא היתה בגן במשך תקופה ארוכה,יתכן שזו הסיבה. במקרה כזה,תני לה קצת יותר תשומת לב מהרגיל,חזקי אותה,הרבה מגע אבל גם שמירה על הגבולות. לגבי התצפית,את מוזמנת לחזור לכאן עם מה שראית ואנסה לעזור. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות