בן 14

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/03/2006 | 12:08 | מאת: טומי

בני, בן 14 ,כיתה ח, אובחן כמחונן בקבוצת 3%. בעל חוש הומור מפותח מאוד , חברותי מאוד,ילד חכם וסקרן. משקיע ומשחק ברידג' ברמה טובה משקיע ומשחק כדורסל בליגה לילדים לא משקיע כלל בלימודים,רוב ציוניו נמוכים למעט מדעים המצטיין בכיתה לא מכין כלל שעורי בית .מתחצף להוריו. לאחר התיעצות החלטנו להפסיק לו את הברידג' והכדורסל הן כעונש והן בתקווה שהזמן הפנוי יוקדש ללימודים אך ללא הועיל. כמו כן הגבלנו טלוויזיה ומחשב אך מתקבל הרושם שכל העונשים וההגבלות לא "מזיזים" לו. א. האם פעלנו נכון ב. אם לא נשמח לקבל עצה תודה

02/04/2006 | 09:47 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כתבתי כבר כמה פעמים את דעתי על עונשים ומידת יעילותם,במיוחד בגיל ההתבגרות. בדר"כ חוץ מריחוק והדרדרות ביחסים,זה לא תורם כלום. ב"שאלות ותשובות" משמאל יש חלק המתייחס לגיל ההתבגרות,אנא קרא אותו. אם ישארו שאלות,אשמח לענות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות