התפרצויות זעם

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/03/2006 | 21:02 | מאת: מיכל

שלום רב, ביתי בת 4 וחצי והחלו אצלה התפרציות זעם מאוד מדאיגות בכי ללא הפסקה,עצבנות וכעס אדיר,אלימות פיזית כלפי,צעקות מכל סיבה שהיא לפני כשבועיים ביקרה עם הילדים בגן במוזאון הילדים, ומאז התחילו אצלה חרדות המקום הפחיד אותה מאוד ,ומאז היא פוחדת לישון בלילה מתעוררת באמצע הלילה ויושנת לידי האם זה קשור להתפרצויות האלה גם? ההתנהגות שלה פשוט מפחידה אותי, היא נכנסת לעצבים ואי אפשר להרגיע אותה אם היא רוצה משהו היא מתעקשת והופכת את כל הבית בצעקות ואיסטריה אם זה בגלל בובה שרוצה שיקנו לה , או בגד שמתעקשת ללבוש ועוד. אני חסרת אונים לא יודעת מה לעשות גם הגן שהיא נמצאת בו לא מוצא חן בעיניי ואולי זה גם בגלל הגן? מה לעשות? האם התופעות האלה נורמליות ? אבקש את עזרתכם ולמי לפנות לטיפול בנושא?האם זה עובר?

21/03/2006 | 07:27 | מאת: אמא

לדעתי תבררי עם הגננת והאמאות האחרות מה היה במוזיאון ואך הילדים שלהם מגיבים גם איתה את יכולה לדבר בזמן שהיא רגועה ואולי באמת גם לא טוב לה בגן זה נראה תמוהה שפתאום זה קורה כך סתם אם עד עכשיו היא היתה רגועה זה מאותת שבאמת קרה לה משהו בי

23/03/2006 | 22:00 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אם מדובר בהתנהגויות שהיו תמיד רק קצת החריפו בזמן האחרון,אני אשמח לתת כיוון למחשבה (רק תארי איך את מגיבה בדר"כ,איך היה בעבר וכו'). אם מדובר בשינוי קיצוני בילדה,זה קצת יותר מדאיג ורצוי להפגש עם איש מקצוע. אפשר לנסות דרך הפסיכולוג המלווה של הגן או בפניה באפן פרטי למטפל בתחום (עו"ס,פסיכולוג..). בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות