עקשנות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/01/2006 | 17:24 | מאת: נון

ביתי בת שנתיים וחמישה חודשים עקשנית בכל דבר זה מתבטא ביציאה מהמקלחת בלבישת בגדים- היא מסרבת להתלבש אחרי המקלחת ורק אחרי צעקות שלי אליה היא מתרצה . בלילה היא קמה כמה פעמים מבקשת לאכול דיסה לפעמים חוזרת לשון ולפעמים לא מוכנה קשה לנו מאד אנו מותשים, כל דבר הוא מלחמה, גם באוכל אנו מדברים ומסבירים לה אך היא בשלה בוכה המון ומסרבת איך יוצאים מהמעגל הזה????? איך אפשר לשנות ולבצע את הדברים ברוח טובה???אשמח לעצה ממך תודה

30/01/2006 | 12:43 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, בתור התחלה אנא קראי ב"שאלות ותשובות" משמאל את החלקים - גיל שנתיים,התפרצויות זעם והצבת גבולות. אם ישארו שאלות אשמח לענות כשאחזור מהחופשה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות