למהנלת הפור למה הפורום הזה נטוש מתשובות אפשר לדעת?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/11/2005 | 11:26 | מאת: דיאנה

אם אין תשובות אז למה מקימים פורום כזה,עדיף לסגור מאשר לתת לאנשים לחכות לתשובה, אני מבקשת תשובה לבעייה שהצגתי בבקשה, תודה.

22/11/2005 | 11:45 | מאת: מור וכסמן

1. כמו שאת רואה,אני כרגע תוך כדי מענה לשאלות. 2. אם את מחפשת הסברים מדוע לוקח זמן עד שמקבלים מענה,יש פה אין ספור הסברים,את מוזמנת לחפש. 3. אם יש בעיה שמוגדרת כחרום את מוזמנת לפנות פיזית לאחד מהמוקומות המתמחים בטיפול חירום. 4. את מוזמנת לחפש פורום אחר שבו קצב מתן התשובות הוא לטעמך. 5. באם תמשיכי לפנות בטון מתנשא,שחצני ותוקפני כמו שפנית כרגע,הודעותייך ימחקו לאלתר. 6. אל תשכחי,שאני עושה את זה לגמרי בהתנדבות על חשבון הזמן הפנוי שלי ,ועושה זאת מכל הלב ובשמחה .אבל לא אסכים בהתנדבות,לסבול טון כזה. 7.בשאלתך מלפני יומיים דיברת על נושאים כמו תקשורת לקויה,שתלטנות וכו'. אני חושבת שזה בדיוק הזמן לבדוק עם עצמך את הנושאים האלה שדרך אגב,אני מאוד מסכימה שהם מאפיינים אתכם. 8. ולסיום,את כמובן מוזמנת לפנות למנהלי האתר ולהתלונן. יום נהדר והרבה סבלנות, מור

23/11/2005 | 22:46 | מאת: עינת

כל הכבוד שענית לה כך לי יש את האופציה להיות יותר חריפה את ממש מגעילה ובגלל אנשים כמוך המדינה שלנו והחינוך שהילדים מקבלים נראת כך במקומך באמת הייתי מחרימה את הגועל הזה

28/11/2005 | 23:30 | מאת: מירית

את בחורה כ"כ חוצפנית ואת מביישת את כל האנשים שנעזרים פעם אחרי פעם במור שמנהלת את הפורום בצורה מקצועית, איכפתית ואמינה. איך את לא מתביישת , גם עושים לך טובה וגם את דורשת . תלמדי להתאזר בסבלנות . תבדקי בפורומים אחרים ותראי איך מנהלות פורום אחרות מנהלות את הפורום שלהן. מור מתייחסת לכל שאלה ברצינות , נותנת מענה מקצועי וגם אם זה לוקח זמן זה בגלל שאיכפת לה מכל אחד ואחד והיא מקדישה עבור כל שאלה הרבה זמן. אפשר להבין זאת אם תקראי קצת מהעצות שהיא נותנת , אבל כנראה שאת בן אדם שרואה רק את עצמו ואת מה שקשור בו.אז כדאי מאוד שתזהרי בדברייך ואל תביישי אותנו כי יש לנו רק מילה אחת לומר למור וזה - תודה!

28/11/2005 | 23:30 | מאת: מירית

את בחורה כ"כ חוצפנית ואת מביישת את כל האנשים שנעזרים פעם אחרי פעם במור שמנהלת את הפורום בצורה מקצועית, איכפתית ואמינה. איך את לא מתביישת , גם עושים לך טובה וגם את דורשת . תלמדי להתאזר בסבלנות . תבדקי בפורומים אחרים ותראי איך מנהלות פורום אחרות מנהלות את הפורום שלהן. מור מתייחסת לכל שאלה ברצינות , נותנת מענה מקצועי וגם אם זה לוקח זמן זה בגלל שאיכפת לה מכל אחד ואחד והיא מקדישה עבור כל שאלה הרבה זמן. אפשר להבין זאת אם תקראי קצת מהעצות שהיא נותנת , אבל כנראה שאת בן אדם שרואה רק את עצמו ואת מה שקשור בו.אז כדאי מאוד שתזהרי בדברייך ואל תביישי אותנו כי יש לנו רק מילה אחת לומר למור וזה - תודה!

29/11/2005 | 13:26 | מאת: עינת

אני מאוד מצטערת שלא הבנת נכון אני לא התכוונתי בכלל לגברת מור אני עניתי לדיאנה החוצפנית אני עכשיו שהקראתי את מה שכתבנו אחת לשניה הבנתי שהייתי צריכה לכתוב את שמה של דיאנה אז..........מצטערת על אי ההבנה.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות