בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/11/2005 | 12:32 | מאת: דיאנה

אני בת 24 הגדולה בבית, אנחנו חמישה אחים להורים גרושים כבר שנתיים עם תהליכים שעוד לא הסתיימו(שזה מאד משפיע גם), הבעייה היא עם האח בן 16 שהוא מרדן מאד וממרר את החיים שלנו ולכולם ובמיוחד עם אמא שלי ,בשנים האחרונות הוא כבר לא יכול לדבר בשקט ,הכל מבטא בצעקות ואלימות מלילות בבית (בחוץ הוא מאד מנומס),התקשורת שלו עם אמא שלי אני חושבת היא מאד לקוייה ,שניהם עושים דווקא אחד לשני,וזה כל הזמן מתבטא בצעקות ואי אפשר לסבול אווירה כזו כל הזמן ונמאס לכולם מזה. הוא כל הזמן מקטר על ,מה החיים האלה ובשביל מה חיים .תמיד לא מרוצה ,ותמיד יש לי בקשות וטענות כלפי אמא במיוחד,ומנסה לתת רושם של שתלטן בבית למרות שאנחנו מעמידים אותו במקום ומבין שזה לא אפשרי, הערה:הוא היחיד בקשר טלפוני עם אבא שלי, (אמא שלי תמיד מעלה את הנושא הזה שאם טוב לך איתו אז אתה יכול לפנות אליו ,אבל היא בטח לא מתכוונת לזה, לאמא שלי יש דאגנות יתר עלינו ובמיוחד לשני הבנים שלה שמאד מפריע כל הזמן טלפונים ממנה אלינו כשיוצאים,והאווירה בבית בלתי נסבלת במיוחד בתקופה הזו עבורי שאני מובטלת ונוכחה לכל זה. בבקשה מה ניתן לייעץ לאמא שלי לגבי זה ולי.

20/11/2005 | 14:31 | מאת: אמא

תראי הוא נמצא בגיל בעיתי מאוד יש לי בן בגיל הזה אני אמא ל-3 והוא הבכור בלי שינוי במצב המשפחתי שבאמת קשה לכם ולו ,הבן שלי משגע אותנו וכל הזמן אנו במלחמת כוחות איתו במיוחד איתי הוא לא מקשיב מתעצבן מכל דבר רוצה לעשות מה שהוא רוצה בקיצור מה שאני מציעה לך הוא יעוץ שיתן מענה לך ולמשפחה בי בהצלחה

23/11/2005 | 21:02 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, נראה לי שעברתם את השלב של יעוץ דרך פורום באינטרנט. קשה לי להאמין שיתרחש איזשהו שינוי מכך שאתן עצה כזו או אחרת. המצב אצלכם בבית מורכב וטעון מכדי להסתפק בתשובות פורום. אני בהחלט תומכת בעצה שקיבלת,לפנות לטיפול כשהדגש הוא לא על טיפול לאחיך אלא טיפול משפ'. מהתאור שלך עולה אוירה מאוד כוחנית ונראה לי שיהיה לכם מאוד קשה לשנות זאת ללא התערבות מקצועית. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות