ילדה בת שש מאבדת שליטה בזמן עייפות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/08/2019 | 22:05 | מאת: מיכל

בתי בת שש הבכורה מבין שלושה.מאז ומתמיד היא רגישה ועדינה במיוחד.לאחרונה בעיקר בשעות הערב לפני השינה או בצהריים כשהיא עייפה מאוד היא נכנסת למעין התקף זעם אבל לא בדיוק.היא לא בוכה ולא צועקת. היא צוחקת צחוק חסר שליטה .היא בועטת בעיטות בלתי רצוניות.מיללת.מסתובבת בבית בחוסר מנוחה.זה יכול להמשך כשעה עד שהיא לאט לאט נרגעת ונרדמת.אחרי שהיא נרגעת היא מנסה להסביר את מה שעבר עליה מתארת שהיא היתה מאוד עייפה שמשהו בגוף מציק לה והיא לא יודעת מה.שיש לה מחשבות לא נעימות.איך מומלץ להתנהל במצב כזה?תודה

שלום מיכל, האם ניסית להציע לה ללכת לישון קודם לכן, לפני שהיא מאבדת שליטה בגלל העיפות?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות