הילדה מרביצה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/09/2005 | 17:59 | מאת: שגית

בתי בת שנה ותשעה חודשים. ילדה מקסימה, חברותית ומפותחת לגילה (נגמלה מטיטולים לפני כחודש), ברוב התחומים. לצערי היא הגיעה לגיל שנתיים לפני הזמן...היא בעלת "פתיל" קצר וכל פעם שמשהו מרגיז אותה היא מרביצה, עם הידיים או עם חפצים שיש לה ביד. מה ניתן לעשות חוץ מלהגיד לה שזה לא נעים ולעצור את הפעולה?

28/09/2005 | 16:53 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, ב"שאלות ותשובות" משמאל יש חלק שמתייחס לגיל שנתיים,אנא קראי. אם יש צורך בעזרה נוספת,אני כאן. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות